Coachning

träna smartarre

Träna med mig som coach

Jag har lång erfarenhet att coacha och träna individer på olika nivåer och har genom åren samlat på mig en diger lista av utbildningar, erfarenhet och kunskap. Jag har varit i träningsbranschen sedan slutet av 90-talet och alltid haft en fallenhet för att andra nå sina mål.

 

För mig som coach är en av de viktigaste uppgifterna att hjälpa mina adepter att hitta balans mellan träningen och resten av livet.

Hur funkar det

Så här går det till

Du mailar mig och berättar kortfattat om dig själv och din målsättning, syfte eller anledningen till att du vill anlita en coach.

Vi arbetar tillsammans med Today's Plan som plattform. Hur det går till går vi igenom tillsammans.

Sprider energi och glädje

Jessica är en av de mest positiva och sprudlande glada människor jag träffat. Hon sprider energi och glädje runt om kring sig. Jag är så glad att ha dig som min vän, coach och lagkapten

Fanny Kjellqvist Cyclist i Team She Rides

Snabbfakta 

Kan vem som helst anlita dig som coach

Det snabba svaret är - JA! Alla oavsett ambitionsnivå, målsättning mår oftast bra över att få hjälp och någon som ser på träningen utifrån. Men det krävs att DU är beredd att göra jobbet själv. En coach kan bara guida, coacha och programmera ditt upplägg - själva träningen behöver du göra själv. 

vilken nivå behöver jag vara på

Du kan vara på precis vilken nivå som helst. Nybörjare till elit. 

måste jag tävla

Absolut inte! 

vilken utrustning behöver jag

Du behöver ha tillgång till en trainer eller inomhuscykel under vinterhalvåret och såklart en cykel för det ändamål du tränar för. Det är också bra om du har tillgång till gym eller skivstång hemma. 

hur blir jag medlem och tävlar för she rides

Kul att du vill bli medlem! VÄLKOMMEN!

Medlem i She Rides CK blir du genom att betala medlemsavgiften. Du hittar all information inne på sherides.se

Välkommen hit!
JessicaClaren.com har varit en

Follow us