Bokning är öppen för Tjeckien - du hittar den genom att klicka här!

Hur är det att träna sin teamie?

Senast uppdaterad:

Jag får många frågor och många som peppar mig att börja blogga mer frekvent igen. Vill börja med att säga TACK, tack så himla mycket för alla värmande ord och småknuffar till att skriva mer. Nu ska inte det här inlägget handla om just specifikt det, men det är värt en liten notis i sig. Anledningen att bloggandet har stannat av är “troll”. Jag tror på att vi alla kommer längre med omtanke och snälla handlingar än att göra det motsatta. Och tyvärr så är jag känslomänniska och även om livet tränat mig, så blir jag ledsen. Ledsamhet gör att jag drar mig undan. I min värld hör inte skitsnack eller elaka handlingar hemma. Punkt. Med det sagt, kommer vi inom She Rides också ha en klar policy mot mobbing och kränkande särbehandling. Så nu gör jag så här, ställer mig upp och borstar av axlarna. Nu kör vi igen!

She Rides finns Team She Rides blogg. Vi har under några veckor presenterat teamet med enskilda inlägg om var och en. I min presentation så skriver jag om min drivkraft och glädje i att stötta andra. Den glädjen och urkraften i att se att tillsammans är större och starkare än jaget. Det är anledningen till att jag instruerat i herrans massa år och också den anledningen till att She Rides kom till, och såklart, samma orsak till att jag coachar på Guided Heroes. Det kan göra så mycket skillnad i att bara få hjälp med att hitta struktur och balans med träningen och resten av livet.

En av mina klienter är min team mate Elna och jag vet att många är så nyfiken på hur det är att träna sin teamie och hur det är att bli tränad av sin team mate. Elna är inte bara lagkamrat utan också blivit en väldigt fin och värdefull vän över tid och vi är på många sätt väldigt lika. Det är en otrolig förmån och ära att få vara del i hennes satsning och hjälpa till att styra båten dit vi gemsamt siktar.

Jag & Elna på vår teamträff på HOOKS gård i vintras.

Förutom det att Elna är en fantastiskt inspirerande människa, så är hon också en småbarnsförälder och egen företagare. Och som jag, en kreativ människa som älskar många bollar i luften, men också fått lära sig (också precis som jag) att kanalisera energin så den inte bara tar kraft är en extremt viktig faktor för att hitta balans. Elna har stort stort hjärta och en extrem drivkraft och en uttalad målsättning. Att balansera livet som småbarnsförälder med förskolebaciller och med eget företagande, är i sig är helt beundransvärt och lägg då till en elitsatsning på det så har man en ordentlig utmaning. En rolig och fantastisk sådan! Den största utmaningen är nog att grunda och landa i att tiden till att ha många långa pass per vecka inte finns och att vi tillsammans kan göra det bästa av den faktiska tiden som finns. Vi pusslar och bollar på daglig basis för att ta hänsyn till dagsform och livet med fina underbara Lovis. Jag är glad att vi tillsammans har hittat rätt balans.

Att satsa på en idrott och inte kunna försörja sig på den. Det som är väldigt få förunnat, kräver lite extra kärlek till sig själv och kanske främst, att man tränar sig själv i att inse att förutsättningarna är annorlunda och att jämföra sig med andra inte ska få så mycket utrymme. Att förstår att ALLA har svackor, inte bara vi som jobbar heltid och tränar på gränsen, utan faktiskt även den som är högst upp i toppen. I svackor gäller det att hitta tillbaka till ditt varför och GLÄDJEN. Och under vintern när jag och Elna brottats med förkylningar har det varit räddaren. När VAB timmarna blivit fler än vad vi hade tänkt, har vi styrt om – försökt hitta moment som lyfter motivationen men också ger utrymme för att bygga den starkaste grunden vi kan just där och då. Att faktiskt kunna coacha på ett större plan än enbart på olika typer av intervaller. Att det sammantaget är HELHETEN som är nyckeln till framgång. Inte vad andra gör. Utan vad du gör för att få ut det bästa av dig själv med dina förutsättningar. Och att sedan få det bästa kvittot på ett instagraminlägg om diamantben.

Nu när säsongen drar igång om bara någon dag för min adept, vill jag att du ska veta att jag är stolt över DIG. Det finns där redan, allt du behöver.

0

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.