Bokning är öppen för Tjeckien - du hittar den genom att klicka här!

Idre fjäll – en destination att räkna med

Senast uppdaterad:

I veckan som var så var jag tillsammans med Elna och Marika från Team She Rides uppe i Idre för att blanda “upptäcktsfärder” på deras cykelleder med kreativa möten med deras marknadsavdelning. Vi har pyst ut lite på diverse kanaler och om man kikar på våra nya teamkläder så ser man att Idre Fjäll är en av våra samarbetspartners. Vi kommer berätta mer om det snart, väldigt snart. Men det är otroligt kul med en partner som vill satsa på kvinnliga idrottare och stötta hela vårt arbete att lyfta förutsättningar för att alla oavsett kan ska kunna få lika villkor att utöva den idrott som man älskar.

Förra veckan är veckan innan fjället “öppnar” för sommaren och det är något speciellt att komma till fjällmiljö innan portarna officiellt slår upp.

När jag var liten och växte upp spenderade vi massor av tid i fjällen, både på vintern och sommaren – och det är lite märkligt att få tillbaka hela det känsloregistret som infann sig då, nu flera år senare. Livet alltså!

När vi kom upp låg skymningen över fjället. Skymningsljuset som aldrig blir nattljus. Vi visste att morgondagen skulle innebära regn och vaknade mycket riktigt till spöregn och fortsatte med kreativa och härliga möte genom dagen för att invänta uppehåll och få komma ut och träna.

IdreFjäll har rustat sig ordentligt för att vara en destination att räkna med om man vill cykla. I hyrstallet finns HUR MÅNGA som helst cyklar – allt från heldämpat till el till springcyklar för de minsta knattarna.

Lederna är överförväntan riktigt riktigt fina och det finns verkligen något för alla. Det finns en Skills Area där du kan fokusera på det du vill utmanas i och utvecklas med.

Det är liksom sådär lite fantastiskt att bara få lugnet och kombinera det med cykel på en sådan plats. Och bara en sådan sak att utanför knuten går renar som inte verkar bry sig värst mycket om jag kommer cyklande eller inte – är för en stockholmsbo exotiskt nog att få själen till att bli lycklig.

0

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.