Bokning är öppen för Tjeckien - du hittar den genom att klicka här!

Jobba med mig


Jessicaclaren.com är en av etablerad plattform sedan 2007 med en lojal och stark målgrupp. Plattformen är en av de mest etablerade och inflytelserika bloggarna inom hälsa, träning och cykelsport. Bloggen har flera gånger varit en av de nominerade träningsbloggar i genren bästa träniningsbloggen.

Jag har med mig branschpriset guldhjärtat som “Årets instruktör” och har flertalet nomineringar i bagaget och också utsedd av Husky 2018 till en av Sveriges mäktigaste och mest inflytelserika. 2014 startade och grundade jag Sveriges största och snabbast växande nätverk för tjejer (och killar) som cyklar –  She Rides.

På min CV står bland annat Interactive Art Director från Hyper Island och enkelt översatt är jag digital strateg. Jag har arbetat med flertalet stora varumärken som bland annat NIKE och hjälpt företag att växa och skapa en hållbar strategi för att öka sin digitala närvaro. Tillsammans kan jag som digital marketing specialist hjälpa dig att synas och skapa mervärde för din kundgrupp.

Sponsrat innehåll

Om samarbetet känns rätt och våra värderingarna harmoniserar kan diskussion tas för sponsrat innehåll. Content skapas för att ge exponering men främst mervärde för mina läsare. Allt sponsrat innehåll annonsmärks enligt marknadsföringslagen.

Utbildningar, inspiration, föreläsningar & digital strategi

Jag arbetar också som utbildare, föreläsare, inspiratör och digital konsult för varumärken och hjälper gärna dig att växa i din digitala närvaro och vara nytänkande och offensiv i din marknadsföring.


Jag tar löpande uppdrag

  • Digitala samarbeten
  • Utbildare
  • Föreläsare 
  • Coach

Alla samarbeten och sponsrat innehåll annonsmärks enligt marknadsföringslagen.

Är du intresserad eller nyfiken på hur ett samarbete skulle kunna se ut kika här för se en del närvaro i media, maila mig gärna på jessica@jessicaclaren.com. 

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.