Bokning är öppen för Tjeckien - du hittar den genom att klicka här!

Kick off med Team She Rides på Hooks Herrgård

Senast uppdaterad:

Följer man mig på instagram (här finns jag) och resten av laget i Team She Rides powered by Scott  så har det kommit upp bilder från vår helg i ett vintrigt Sverige. Under helgen som var samlades nästan hela laget – Elna, Felicia, Sara, Hanna, Ingrid, Sandra och jag (vi saknade Marika och Sue) för att sparka igång 2019 på allvar. Eftersom vi är utspridda över hela landet så bestämde vi tidigt i höstas att vi skulle ses “mitt i Sverige” vid Jönköping.

På fredagen bilade jag ned från Stockholm – checkade in hos Elna på hennes mysiga torp för övernattning till lördagen. Efter en snabb kaffe, åkte vi vidare och samlades alla 7 hos Ingrids föräldrar i Gränna, som också hyste in resterande delar av teamet mellan natten fredag till lördag. De bjöd oss på en perfekt fredagsmiddag.

På lördagen förflyttade vi oss till Hooks Herrgård strax söder om Jönköping. Planen var att komma iväg på cyklarna vid 9:30 för att sammanstråla med hela Sveriges cykelcoach, Mattias Reck, vid Tomtabacken för att köra intervaller och få följebil. Både jag och Sara coachas av Mattias och flera andra i laget har coacher i Guided Heroes. Vädret var strax över 0° och regn. Men på något sätt, förmodligen för vi inte var disciplinerade att hålla igen på intervallerna så var det inte så himla kallt.

Efter att ha avverkat vårt distanspass med lite andra inslag, tog vi en snabbdusch , lunch för att sedan ha föreläsning med Mattias – prata träning, andra extremt viktiga parametrar och också prata Maurten. Maurten är vår eminenta energisponsor och och förtjänar ett eget inlägg. Här finns ett gammalt – men lovar att skriva ett nyare snart. Mattias är i princip oslagbar på det han gör. Han är pedagogisk, uppdaterad och retoriskt duktig på att hålla föredrag.

Efter en grym dag med Mattias som höll i taktpinnen avrundade vi den med middag och SPA. SPA:et på Hooks Herrgård får verkligen toppbetyg och när vi ändå pratar om betyg så får personalen och helheten också högsta poäng. En liten pärla där i de småländska skogarna som är värd att besöka.

Söndagen innebar lugnt distanspass och lovat uppehåll av vädergudarna. Vi fick regn och punkteringar. Vi körde också förbi en pony som smitit ut ur sin hage och som, när vi skulle fånga in honom, mycket listigt smet tillbaka in under elstängsel – precis som han aldrig varit utanför .

Summa summarum är jag så himla stolt över varenda en i laget och vad vi tillsammans gör för cykelsporten och vår egen drivkraft att verkligen våga satsa på att försöka förverkliga våra drömmar.

DCIM\100GOPRO\GOPR0342.JPG
0

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.