Bokning är öppen för Tjeckien - du hittar den genom att klicka här!

Laget före jaget ❤️

Senast uppdaterad:

Att finnas i ett sammanhang är något alla människor behöver. Att känna tillhörighet och bekräftelse. Det är ett av alla primära behov vi som människor har och ett extremt viktigt sådant för att vi ska fungera. Att hålla på med en sport i ett större omfång gör att genom säsongen kan känslorna storma och då är sammanhanget så viktigt och känslan av tillhörighet och att man duger bortom prestation och guldmedaljer en av de viktigaste att lyfta fram.

I alla konstellationer där man samlar ett gäng människor i grupp. Samlas olika individer med individuella behov och personligheter. Olikheter är oftast och nästan alltid en styrka när man arbetar mot gemensamt mål. I Team She Rides är vi 9 olika individer i laget. Alla med olika personlighet och styrkor. Varenda en av lagets nio åkare är också otroliga medsystrar och fantastiska människor. Tillsammans har vi en otrolig sak gemensamt, värmen och omtanken till våra medsystrar och kärleken till sporten och viljan att dela den med andra. Kärnan och grunden med She Rides. Vår styrka ligger i det som vi gör för varandra och andra, på olika sätt. Att vi tillsammans lyfter, peppar varandra, i medvind och motvind. För vi har såklart både och. Ibland blåser det lite mer på ena hållet och ibland lite mer på det andra. Och i ljuset av någons framgång kämpar någon i motvind mot skador och oflyt. Där, just då, tillsammans inspirerar vi på riktigt är jag övertygad om. När livet brottas med oss är det så enormt viktigt att ta armkrok och lyfta blicken och när framgången och en guldmedalj eller pallplats är där, fira den och lyfta allas delaktighet.

Vi är ett lag som bortom prestation vill främja ett sunt förhållningssätt till att leva nära en sport som ibland ställer saker och livet på sin spets när man jonglerar heltidsjobb, mammroller, studier och livet i stort med att försöka njuta på tävlingsbanan. I slutändan är det resan mot målet – resan tillsammans – och ringarna som bildas på vattenytan av en vänliga klapp på axeln, en kram, ett peppande ord och den där blicken och känslan att DU duger precis som du är, som är det viktiga och som gör alla resultat ännu mer värda att fira.

För mig är det himla viktigt just det där – att alla – verkligen ALLA, är värda lika mycket och ska känna det. Är du med i She Rides Community är du en del av något större och en fantastisk urkraft i styrkan av tillsammans. Vare sig du är man, kvinna eller en hen.

Tack Ingrid, Elna, Sue, Marika, Felicia, Sara, Sandra och Hanna – för att vi tillsammans gör mer än bara är ett lag. Och tack till dig som är en del av She Rides som gör den största skillnaden tillsammans med oss – du är ovärderlig.

12

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.