Det här är Jessica Claren

Lär känna mig

Jag grundade 2013-2014 cykelcommunityn She Rides med en vision om att förverkliga stora och små drömmar, och också påverka och förändra cykelsporten till att bli mer inkluderande och jämställd. She Rides är för alla, oavsett om du är kvinna, man eller icke-binär och vilken ambitionsnivå du har. She Rides består av både She + he (han + hon).

Jag har alltid haft en stor drivkraft att se andra hitta rörelseglädje och har under många år arbetat med att inspirera, utbilda, utveckla och varit en stor träningsprofil i Sverige.  Jag bytte inomhusarenan till utomhus och är idag också tävlingscyklist och lagkapten för Team She Rides. Jag har alltid varit en entreprenörsjäl och trivts bäst i sammanhang där jag får arbeta med att driva igenom projekt.  Jag är på pappret förutom välutbildad träningscoach också Art Director och arbetar ofta i roller som Creative Lead.

Fem snabba om Jessica: kreativ, inget är omöjligt, stark, omtänksam och inkluderande.

Partners, samarbete och uppdrag

Livet är ett äventyr

Att göra det som kittlar i själen - det vill jag ska genomsyras i alla mina kanaler. Och att Äventyret finns där bara runt hörnet för alla - oavsett ambitionsnivå.

Jag är övertygad om att man kommer längst med att jobba långsiktigt tillsammans. Lojalitet i  alla relationer bygger en stor tillit till att växa tillsammans och också skapar en kreativ höjd. 

Viktigast av allt är att vi gillar varann och har samma värderingar. 

sherides_logo

Bli medlem i She Rides

Du kan bli medlem i communityn och ta del av alla aktiviteter via facebookgruppen. Vill du även bli medlem och vara inkluderad i alla träningar, event och erbjudande - ska du bli medlem i She Rides CK.

Välkommen hit!
JessicaClaren.com har varit en

Follow us