Bokning är öppen för Tjeckien - du hittar den genom att klicka här!

She Rides mtb-ledarutbildning på Fiskartorpet

Senast uppdaterad:

I helgen samlade vi alla ledare som kunde – från norr till söder – för att påbörja att sätta en fin standard och nivå för vad det innebär att vara ledare på våra mtb-träningar. Utbildningen var på Fiskartorpet och hölls av Andreas Danielsson som är en av de mest ödmjuka och mest erfarna cykelkungar vi har i Sverige. Det Andreas inte kan eller inte vet är förmodligen inget man bör veta.

Det här är Andreas. Han förtjänar egentligen ett helt eget inlägg. Han har varit det mesta – proffs, förbundskapten, chefredaktör på BiCycling och en av drivkrafterna bakom SwedenMountainbike. Andreas har cykelskills som få och insikt i cykelvärlden som ingen annan. Han har också varit med o grävt på de flesta cykelleder som finns lite varstans i Sverige. Andreas är fantastisk och oerhört ödmjuk och inga ord riktigt ger honom rättvisa. Stort tack för att du hjälper oss att utvecklas och nå dit vi strävar.

På de nya kläderna kommer ni se tre streck. Samma på Teamets kläder. ett gult, ett rosa och ett blått. Våra färger.
En del hann smita innan vi kom på att vi skulle ta en gruppbild under inramningen av andreas mästerverk på norra djurgården.

Vi drillades i hur vi och VAD vi pratar när vi pratar teknik och vad som vi ska lära ut. Allt kommer bli en manual som kommer sätta riktlinjer för våra träningar från norr till söder.

Vi utvecklar och utvecklas. Allt för att du ska få uppleva cykel så som vi drömmer om att alla ska uppleva det.

7

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.