Cykelvasan 2023 -  i fädernas spår

Nordens största mtblopp tar dig med på en historisk resa i fäders spår. Starten går i Sälen och loppet passerar sen alla de klassiska Vasaloppskontrollerna. Totalt 94 km på skogsvägar och uppbyggda trallar över myrmarker, genom ljusa tallskogar, förbi fäbodstugor och ängsmark ner mot målportalen i Mora. Mät dina krafter både mot mtb-eliten och dig själv. Pumpa däcken, på med hjälmen.
 
Vasaloppet gör ett stort jobb i att göra cykelsporten mer jämställd och har också en strävan att ha 50/50 kvinnor och män startande – precis samma strävan och vision vi har i She Rides. 2022 blev också jag antagen i Vasaloppets utvecklingsgrupp och också den enda kvinnliga Officiella Vasaloppscoachen på cykelsidan.
 
Vi vill tillsammans med Vasaloppet göra det möjligt för DIG att uppleva det otroliga och historiska arrangemanget. Därför kommer vi 2023 ge dig som är She Rides CK medlem 20% på anmälningsavgiften. I vår satsning mot Cykelvasan vill vi så klart att du ska ha de bästa förutsättningarna och kommer från och med nu följa dig på resan och bidra till att du ska få uppleva Cykelvasan på bästa sätt.
 
Så här kommer det gå till:
  • Du bjuds in till en sluten grupp där vi peppar, stöttar och delar vägen mot Mora tillsammans
  • Vi kör träningar där du kan delta fysiskt from maj över valda ställen i Sverige
  • För dig som hellre deltar digitalt – kommer du få möjlighet till det
  • För dig som är She Rides CK medlem får du 20% på anmälningsavgiften
  • Vi siktar på att bli så pass många att vi kan få en egen startgrupp
  • Du erbjuds ta del av coachning av mig – i mån av plats – kontakta mig på jessica@jessicaclaren.com för att kolla om det finns platser kvar eller skicka in via formuläret nedan.
     

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.