- As Seen On -

Jessica Clarén 

Jessica Clarén – Grundare av “SHe Rides”, ett av Nordens snabbast växande nätverk för cyklister och andra som älskar känslan av fartvind, lerstänk och den kamratskap som idrotten medför. Genom sitt arbete i att ständigt försöka skapa förutsättningar för att få fler i rörelse och hitta till cykelsporten, har Jessica inte bara skapat en rörelse utan också cementerat partnerskap med flera framstående varumärken inom branschen.

Jessica är ingen nykomling i sport- och träningsvärlden. Sedan 1990-talets slut har hon varit en central figur i träningsbranschen – som coach, utbildare och inspiratör. Hennes driv och entreprenörskap har också lett henne till att hitta ut på den globala arenan. Bla som Nike Master Trainer där Jessica arbetade dedikerat till att främja hälsa och träning och etablerade bla Nike Run Club i Sverige. 

En vision om att få fler till att hitta till cykelsporten

SHe Rides grundades av Jessica Clarén med en vision om att göra sporten mer jämställd, välkomnade och med lika rättigheter att utöva den oavsett kön.

Namnet ”SHe Rides” innefattar både She och he och poängterar att jämställdhet inte handlar om könstillhörighet utan att communityn är för alla som vill utöva idrott och sport på lika villkor.

- As Seen On -

Nå din fulla potential

Välkommen till en rolig uppbyggnadsperiod mot en starkare och mer hållbart 2024.

 

Individuell coaching

Bästa upplägget för bästa resultat. Du får stöttning och individuellt anpassat träningsprogram - helt efter dinga förutsättningar.

Upplägg för Cykelvasan & Vättern

Färdiga träningsupplägg för Cykelvasan och de olika Vättern distanserna. Jessica Clarén är officiell Vasaloppscoach och ger dig rätt hjälp att nå i mål.

Färdiga program

Passar dig som vill ha färdigprogram att följa men inte behöver en coach. Programmen fungera såklart med Zwift.

Nyhetsbrev med tips m.m.

Träningstips i din inkorg.

Tips, nyheter, träning - då o då i din inkorg!