Bokning är öppen för Tjeckien - du hittar den genom att klicka här!

10 år till

Senast uppdaterad:

Livet. Bloggen. Drömmar. Krossas. Väcks till liv. Livets berg- och dalbana. Jag har gett den här bloggen lite konstgjord andning ett tag. Inte haft kraft mellan att mött asfalt och annat i livet, att orka ge den kärlek. Och det är ju så himla synd. Den har funnit med mig sedan 2007. Över 10 år. Och jag har inte ens firat att den fyllt just 10 år.

Alltså 10 år. Jag får faktiskt blåsa liv i den igen. Alltså på allvar. Inte bara hålla igång den med små andetag här och där. Den har följt mig så länge och tillsammans har vi skapat och byggt otroligt fina saker. Så vi firar det här 11 året tillsammans.

Och om du har något du önskar – någon riktning eller önskeinlägg, fråga som borde få hamna i rampljuset – det är nu jag behöver den.

 

0

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.