17:e juni smäller det!

Words by

3.0 uppdateringen till iPhone! gihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

har haft en fantastisk dag idag med grymma klasser och grymmare deltagare. Lyckades snurra in i mig själv och prata om ping pong bollar i rumpan.. vilket .. *harkel*nog lät lite illa…  Jag syftade på träningsvärk och parallellen till ping ping bollar kanske inte var riktigt klockren… :)

5 Comments

 • Ollebolle

  nja kanske inte, men roligt var det!! haha

 • Döbelns Linda

  Heeej tjejen! Det var inte igår. Hur står det till? Förutom dina ping pong bollar i rumpan *haha* Jag är förkyld… för typ 100ande gången i år… men jag är vid gott mod =) Solen skiner ju! Får du nån semester i år då? Jag lovar att jag ska släpa mig till spinningen på nybro så snart min förkyldning gett med sig! Kraaaam Linda

 • Linda

  Pingpongbollar?! hahaha det låter som du vännen!

 • jessica

  Du är sååå välkommen! Miss u big time!
  Massa krya på dig och energi!

  KRAM

 • jessica

  hahhaha :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Välkommen hit!
JessicaClaren.com har varit en

Follow us