17:e juni smäller det!

3.0 uppdateringen till iPhone! gihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

har haft en fantastisk dag idag med grymma klasser och grymmare deltagare. Lyckades snurra in i mig själv och prata om ping pong bollar i rumpan.. vilket .. *harkel*nog lät lite illa…  Jag syftade på träningsvärk och parallellen till ping ping bollar kanske inte var riktigt klockren… :)

  1. Heeej tjejen! Det var inte igår. Hur står det till? Förutom dina ping pong bollar i rumpan *haha* Jag är förkyld… för typ 100ande gången i år… men jag är vid gott mod =) Solen skiner ju! Får du nån semester i år då? Jag lovar att jag ska släpa mig till spinningen på nybro så snart min förkyldning gett med sig! Kraaaam Linda

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.