Cykelsäsongen och med den tävlingssäsongen, närmar sig med stormsteg – även om jag cyklat hela vintern och även om vintern hänger sig kvar, så är den faktiskt på gång – våren alltså. Jag stod och nästan hoppade jämfota när snön regnade bort i morse och grät så tårarna sprutade, när regnet byttes till snö som sedan började vräka ned på eftermiddagen. Lite så här blandade känslor, eftersom jag älskar att åka skidor, älskar snövita fjäll, älskar knarret under skorna när man går över vita vägar. Grejen är liksom att jag lagt så många och långa timmar på sadeln i vinter – att jag längtar efter värme och snöfritt i skogen och på vägarna och pang i benen.  I alla fall så pass mycket högre temperatur att jag slipper frysa om mina händer och fötter, så jag håller på att skrika mig sönder och samman.

Jag skulle kört Keps Cupens första deltävling nu på söndag, men pga vädret och snöförhållandena i Stockholm så är den inställd. Istället får vi heja ordentlig på svenskarna som kör Cape Epic som drar igång på måndag.

2 saker du inte får missa

Jag kommer dra igång en mini-kurs i effekt på cykel tillsammans med Technogym. 4 måndagar på raken start klockan 19:00-20:30. Vi varvar teori och praktik varje gång. En timmes träning. Mer info kommer imorgon men vill du säkra en plats maila mig på jessica@jessicaclaren.com och märk mailet med “måndagscykel”. Hoppas du är sugen på att komma.

Vi startar och har startat förening. She Rides är nu en regelrätt förening och har tre ben att stå på – communityn, cykelklubben och elitlaget. I slutet av veckan kommer slutligen sherides.se nya plattform lanseras, men du kan kika in redan nu om du bortser från det lilla som är kvar och fixas. Mao så kan du med all säkerhet bli medlem i klubben i slutet av veckan. Att vara med i communityn är som vanligt helt gratis.

Det händer massa annat i mars med, såklart men kanske de där två sakerna ovan är det som jag bara måste få ut till er.

 

 

 

2 Comments

  1. Katja 14 mars, 2018at07:29

    Grymt och vilket fantastiskt arbete ni har gjort! Skriv gärna mer om klubben sedan, hur medlemskapet/träffarna etc. kommer att funka. Jag blir SÅ glad när nya, moderna cykelklubbar startas :D

  2. Sara Borg 14 mars, 2018at07:53

    Wihoooooo! Mars, vilken grymmemånad alltså!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *