Bokning är öppen för Tjeckien - du hittar den genom att klicka här!

20% till dig

Senast uppdaterad:

I samarbete med Sweatlab

Stockholm är på många sätt helt fantastiskt – förutom bilköerna. Ibland när jag sitter där och rullar långsamt längs Nynäsvägen på morgnarna så brukar RixFm sitta i bakgrunden. För tag sedan så pratade de hejvilt om produkter mot illaluktande träningskläder. Jag fick testa produkterna för ett tag sedan i ett samarbete med just Sweatlab och de funkar faktiskt. De är också miljövänliga och kan användas i förebyggande syfte men också då man tror det är kört. Det funkar som så att man tillför fler goda bakterier än det finns sura illaluktande och de goda bakterierna vinner genom att helt enkelt bryta ner de illaluktande. Miljövänligt och smart.  Nu har jag  fixat rabatt till er på produkterna.

 20% rabatt och fraktfritt när ni använder SHRI2017 som kod – bra va – du hittar dem här om du är sugen att testa.

 

 

SaveSave

SaveSave

SaveSave

0
  1. Låter som räddaren jag söker för de stinkande hockeyutrustningarna som lever i detta hushåll..Värt ett försök! Men jag får inte koden att fungera. Skrivit in koden och får svaret shri2017 ,( shopen skriver med gemener i sitt meddelande även fast jag skrev dem i versaler), finns inte..
    Solig fredag på dig !

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Föregående
Höstfint

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.