Den kom för 3 veckor sedan och jag lyckades hämta den mellan mina besök på sjukhuset. Som världens finaste och bästa krya på present.

Jag satte AXS på min fjorårscykel med och har alltså kört med det en säsong innan. Det mest fantastiska som finns. Elektroniska växlar alltså – har du en gång provat kommer du aldrig vilja köra med mekaniska växlar igen. Jag har fått frågor om hur lång tid det tar innan batteriet behöver laddas. Det beror på lite olika faktorer – men oftast med 2 veckors mellanrum ned till en gång i veckan och beror lite grann på vilken temperatur det varit ute och vad/hur jag kört – alltså har jag kört mycket stig med mycket växling osv. Kör du med AXS ladda ned appen så kan du hålla koll på batterikapaciteten.

Årets, eller ja nästa års års Scott Spark 2020 – har en liten annorlunda lack. Samma som våra teamkläder – en fade från svart till gult, i pärlemolack. Nu har vi inte pärlemo på kläderna – inte än i alla fall – de är i produktion, så man vet aldrig om de kommer med lite extra glitter. Jag vet i alla fall att tjejerna kommer till att strö glitter runtomkring sig.

Men tillbaka till cykeln – den glittrar alltså – precis som en unicorn som ska ta dig mot drömmarna. Jag älskar att den ser lite rå ut med fälgarna. Lite mer “skinn på näsan attityd”. 2020 kommer bli drömmarnas år.

Min cykeln har hitintills varit med mig på två plåtningar och väntar på en ordentlig omgång med att få till alla inställningar.

Foto: Tobias Björkgren

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *