Hörni – det är höst igen snart. Förlåt, jag vet att många önskar att sommaren ska vara för evigt. Jag är lite smått fascinerad av alla årstider och älskar dem lite alla på sitt sätt. Hösten är något himla speciellt ändå. Och stackars november som alla hatar – jag älskar novemberrusket. Ju fler som avverkat sina semesterar desto fler blogginlägg och rubriker handlar om att “komma igång”.

Jag hoppas att vi den här hösten inte tänker så – utan tänker, hur kan jag fortsätta? Hur kan jag göra något som gör mig stark varje dag både på insidan och utsidan. För ärligt, att behöva starta om hela livet gör ingen speciellt lycklig eller stark. Stark på riktigt.

Jag tänker fortsätta – bygga kroppen för en snabbare och starkare cykelsäsong nästa år. Även om vi är mitt i den nuvarande så har jag planerat det. Jag kommer också se till att få i mig saker som skickar näring till spådde kroppen och själen.

Tre saker jag ska göra i höst: 

Basta! Vi har bastu på tomten. Jag tänker mig att jag går in i bastun efter träningspass. Avslutar med att sedan krypa upp i soffan med en hund på vardera sida, en bra film och en otroligt god tallrik mat.

Jag ska läsa någon bok, iaf en. Hahahaha – älskar tanken på att läsa, men är för rastlös.

Umgås. Mer. På riktigt. Med mina vänner. Det behöver inte vara kvantitet om tiden inte finns, men när den finns ska den vara kvalitativ.

Tre saker du ska göra? Berätta!

Hittade kantareller runt husknuten, hur härligt är inte det!

jessica-4


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center