3-år & velig

3 års kalas på förmodligen World Class mysigaste klubb och med trevligast personal. Det lönar sig att vara serviceminded och göra det där lilla extra. Vill skicka en varm kram och eloge till er som jobbar där för att ni alltid är så välkomnande.

Tror att just World Class Vasastan är den av World Class klubbar som omnämns mest i bloggar och med lovord, dvs om man nu räknar bort samarbetet mellan Bounce och World Class – vilket ska förvandla klubben på Hornsgatan till “House of Shapes”.

Jag körde min tänkta klass till nästa helg, men blev ordentligt velig och kommer göra om den… säkert några vändor till ;)

Ibland svävar tankarna iväg och det vore så magiskt att bygga sitt drömgym. Hur skulle du vilja att ditt drömgym såg ut?

 

2 Comments

  1. Linda 19 maj, 2011at07:04

    Mitt drömgym: Ungefär som det på Hornsgatan, öppet och luftigt! Fast med en enorm spinningsal (med fungerande AC…), grymma högtalar och sen skulle du vara där jämt såklart! Inget gym är bra utan Jessica =) Kram på dig!

  2. Millis 19 maj, 2011at19:30

    Har aldrig testat WC i Vasastan, får ta och göra det i höst när jag flyttar min träning inomhus igen :-)
    Hornsgatan är jag inte så förtjust i, men det har nog mest att göra med att deras spinningsal suger. Eller ja, inte salen i sig, men de har absolut noll service på sina spinningcyklar. Vi kör klubbspinning där med Hofvet hela vintern och det spelar ingen roll hur många gånger man påpekar att cyklarna håller på att rasar ihop, de har varit lika kassa hela vintern.
    Som sagt, Vasastan ska jag testa, kanske köra lite spinning för dig :-)

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *