3 dagar kvar

Sedan sitter jag med bubblor och fjärilar i magen på cykeln och gör min min premiär på Nordens största träningsevent, Nike Convention 2010 – Rock Victorious! Läskigt, kul, fantastiskt, underbart, ärofyllt och allt du kan tänka dig.

Tog bilden nedan för en stund sedan och jag ser ju för tusan livrädd ut… ha ha ha. Men jag bjuder på den. Jag är inte livrädd. Men förväntansfull och pirrig (ok…lite rädd och just nu nervös ungefär var 4:e timme).

Jag laddar med att köra min 75 minuters klass på Nybro ikväll, kom och ge mig en kram!

jessan

 1. Om det finns någon som klarar det och gör succé så är det DU Jessica! Lycka till! Kram Linda

 2. Du var ju suverän i Sundsvall – så du kommer att ROCKA i Stockholm! Och jag kommer ju att vara med=) Massor av lycka till – du kommer att fixa det galant!!

 3. Jag kommer snart! Du är bäst och det kommer att gå hur bra som helst! Du sitter ju längst fram, du får väl cykla i från dem annars! Haha! Största kramen

 4. Men Jessica, det kommer ju gå sjukt bra, sluta oroa dig och koppla av och njut av rampljuset! Vi ses där, kommer dock inte att spinna med dig tyvärr. Kraaaam

 5. Jag förstår att du är nervös. NIKE är stort! Men se det som positivt. Hur roligt hade det varit om du inte var nervös? Jag tycker det visar på att du vill visa din bästa sida just där och då. Att du vill förmedla allt du förmedlar på dina vanliga klasser.

  Jag ska hitta min inre krigare och hålla fast vid den hela helgen! :)

 6. Du var kanaon i Sundsvall. Så du kommer att göra succe på lördag!! Lycka till och kör järnet.

  Kram Hanna

 7. Du var kanon i Sundsvall. Så du kommer göra succe på lördag. Lycka till och ge järnet.

  Kram Hanna

 8. Jag vill också vara däääär! :(

  Men tack för din blogg Jessica, kika gärna in hos mig så får du veta varför. ;)

  Stor kram och trevlig helg!

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.