Jag brukar inte ha nyårslöften – inte alls faktiskt. Jag tror inte på dem och tror kanske att de i många fall skapar mer frustration och ångest än vad de hjälper framåt. Men däremot kan man ha intentionen att göra förändringar som gör dig lycklig på långsikt. Är ni med på skillnaden?

3 saker jag vill ta med mig och fortsätta med 2015 och framåt:

1. Magkänslan har alltid rätt. Lita på dig själv. Alltid. Det du känner i magen är väldigt sällan fel. Typ alltid rätt. Ta inte beslut efter vad andra vill utan vad du vill. Du blir alla gånger mest framgångsrik och lyckligast så.

2.  Bekräfta andra. Ett ögonkast, ett leende. En komplimang. Säg till dem du uppskattar, att du gör det.

3. Gör något varje dag som gör dig lycklig. Om det är en chokladbit eller löparrunda – spelar ingen roll. Du mår bra när du är lycklig.

[insert]_DSC5866[/insert]

 

 

9 Comments

 • AktivaDagar

  Bra tankar! Jag har inte heller LÖFTEN men förhoppningar och ambitioner inför ett nytt år… Det är ändå lite roligt att stämma av och summera hur året varit… och samla sig lite inför nästa… tycker jag… :)

 • traningsgladje

  det låter som tre bra saker tycker jag!

 • Veronica Eade

  En så himla BRA sammanfattning på det som jag tar med mig in i 2015, nämligen LUST!
  Lust att göra det som får mig att må bra, som jag MÅSTE göra för att jag har just lust och lust att välja MIG! Då mår både jag och de jag möter bra. Bäst!
  Gott slut på 2014, Jessica och ett GOTT NYTT 2015!

 • EmmaS

  Jag gör detsamma: sätter intentioner. Och det är en väldig skillnad från “mål” eller, ännu värre, “löften”.
  Inte minst känns det mycket bättre när man ser tillbaka på året som snart passerat, och kan konstatera att man åtminstone har försökt att leva det liv man vill. Det är en underbar, peppande känsla!

  Gott nytt!

 • Maria

  Jag får ofta en skön känsla i magen av att läsa dina klokheter, ofta så självklara, men lätta att glömma om en inte stannar upp och reflekterar. Tack!

 • Emmi - explorista.se

  Då tar jag efter och tackar för en väldigt bra och inspirerande blogg med snyggbilder! :D

 • Madelaine

  Bättre 3 saker finns nog inte. Klockrent.

 • Karin FitnessochHälsa

  Bra tre saker! Och det här med nyårslöften är inte jag heller något fan av. Bättre att sätta upp mål när man vill det själv. Då är det större chans att man också uppnår dem!

 • jessica

  Tack allihopa! Nu har vi ett magiskt år framför oss!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Välkommen hit!
JessicaClaren.com har varit en

Follow us