5 krigare av 5

Lycka är fasiken funktionskläder. Höst. Skymning. Grymma beats i lurarna. Och löpning. Du med underlaget, med världen inte mot. Choosing love instead of hate.

Trots lite ömma vader gick kvällens löpning bra. Den började sjukt komiskt med att jag kom i fatt en kille som vägrade, totalvägrade, att bli omsprungen… av en tjej. Jag sprang om, han sprang om… jag sprang om igen osv. Så fort han hade min rygg framför sig kunde han läsa “run unleashed”. Jag skrattade så jag höll på att dö… stackars kille. Vad är det värsta som kan hända liksom.

Jag testade en av Nike’s nya underverk på löparrundan, införskaffad på Runners Store bara någon timme innan. Jag är fullkomligt kär i bhn, shiiit vad bra den är. Jag införskaffade en magenta/grå sak… men den finns i massa fina färger.

5 krigare av 5, helt enkelt.

Total
0
Shares
Comments 2
  1. Jag tror han blev kääääär i dig….;) Du får låta bli att vara så snygg när du är ute och springer helt enkelt!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prev
Whats your favorite?

Whats your favorite?

Tiden springer i väg

Next
fy tv3

fy tv3

Sverige springer i bakgrunden och jag summera dagen och försöker låta bli att

You May Also Like