Lycka är fasiken funktionskläder. Höst. Skymning. Grymma beats i lurarna. Och löpning. Du med underlaget, med världen inte mot. Choosing love instead of hate.

Trots lite ömma vader gick kvällens löpning bra. Den började sjukt komiskt med att jag kom i fatt en kille som vägrade, totalvägrade, att bli omsprungen… av en tjej. Jag sprang om, han sprang om… jag sprang om igen osv. Så fort han hade min rygg framför sig kunde han läsa “run unleashed”. Jag skrattade så jag höll på att dö… stackars kille. Vad är det värsta som kan hända liksom.

Jag testade en av Nike’s nya underverk på löparrundan, införskaffad på Runners Store bara någon timme innan. Jag är fullkomligt kär i bhn, shiiit vad bra den är. Jag införskaffade en magenta/grå sak… men den finns i massa fina färger.

5 krigare av 5, helt enkelt.


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center