6 snabba tips på Stadium

Just nu på Stadium.se finns en liten härlig “Nike-hörna” och där finns en liten intervju med mig. Känns alltid galet att läsa om sig själv.  Jag ger bla 6 tips för att må bra i sig själv. Här är de:

6 snabba tips för en hälsosam och balanserad livsstil

1. Gör det du tycker är roligt. Tycker du inte att det du tränar är kul. Sluta. Hitta det som motiverar dig och som är kul 8 gånger av 10. Då kommer du lyckas hålla i din träning. Då kommer du vara motiverad att fortsätta.

2.Utmana dig själv. Varje dag. Tänj på gränserna lite. Både när du tränar och i vardagen. Men gör det kärleksfullt och ödmjukt mot dig själv. Det är okej att misslyckas, varje gång du ställer dig upp blir du blir starkare.

3. Färg. Ät färg. Se till att smycka din tallrik med så mycket färg som möjligt. Då blir kroppen lycklig. Och du, strunta i alla dieter.

4. Det finns bara en av dig. Du är unik. Sluta jämföra dig med andra. Njut av att vara du.

5. Sätt mål med din träning. Realistiska delmål och något extra utmanade mål.
6.Glöm inte att vila är lika viktigt som att träna – det är i vilan du får resultat. Hitta balansen.

 

1 Comment

  1. Karin 20 december, 2013at19:45

    Jessica! Jag tycker att du är helt underbar! Du hjälper mig att bli en bättre människa, att bli snällare mot mig själv. Du är en sådan inspirationskälla!!! Du är så klok!Om jag bodde närmare skulle jag gå på alla dina klasser! Nu bor jag långt norrut så jag får bara drömma om att träna med dig. Men tack för allt du ger! Önskar dig en god jul!
    Kram Karin

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *