7 dagar till november

Det gröna går långsamt ur naturen. Idag har det regnat och varit grått. Jag har jobbat hemifrån och tog en paus på lunchen och sprang runt på min halvö. Den där rundan som är 8 km och tokigt många höjdmeter. Senare nu ikväll sprang J med Rocky. Den enda som inte har sprungit i familjen är Rambo. Han förtjänar att ta det lugnt, han är trots allt mest troligen 15-16 år.

Jag är glad att det snart är november – vilken grej va! Månaden alla avskyr. Jag älskar november och just nu av många anledningar.

Jag kommer dra igång min vinterträning ordentligt. Trodde aldrig jag skulle se framemot att trampa i sken av cykellampa och i regn, som jag gör just nu.

Jag fyller år. Älskar ju att fylla år. Jag vill ha kalas med massor av presenter. Som ett litet barn. Men tycker det är ganska härligt. Åh, vill skriva en önskelista med!

Rött vin, bastu, brasa, uppkrupen i soffan med filt – allt det där är allra bäst när det är ruggit ute.

Den där klara krispiga luften som inte kommit nu i oktober eftersom det varit så varmt, den kommer ju då mest troligen i november. Ännu bättre ju!

Vad ska du göra i november? 

 

lov-2 lov

8 Comments

 1. Amira 24 oktober, 2016at22:14

  Jag reser bort till solen i November. Kommer sakna höstluften och den där första glittrande frosten om morgnarna men ser fram mot tid tillsammans med familjen❤️ Klart du ska ha kalas✨?Ta fram en önskelista! Jag vill fira dig ?

 2. Anna Jansson 25 oktober, 2016at07:17

  I november ska jag hänga i Sthlm nästan hela månaden för att göra praktik hos en fotograf. Ser så mycket fram emot detta!

 3. Mari 26 oktober, 2016at05:07

  November, en rätt bra månad ändå tycker jag. Massa möjligheter och snart Jul. Och ja, självklart ska du ha kalas :) Fira ordentligt!

 4. A-mamman 27 oktober, 2016at11:33

  Längta till december! ;)

 5. Maja 27 oktober, 2016at12:38

  Jag ska påbörja min c-uppsats, med skräckblandadförstjusning (stavning?!)!!

 6. EmmaS 27 oktober, 2016at16:50

  Jag ska resa till Kärleken i LA. Det är lite långt att pendla, och tufft att vara ifrån varandra, men å andra sidan är det ju rätt schysst att tillbringa november i LA. Det blir mycket yoga, förstås, hälsosam mat och hiking i Joshua Tree. Helt OK.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *