Det gröna går långsamt ur naturen. Idag har det regnat och varit grått. Jag har jobbat hemifrån och tog en paus på lunchen och sprang runt på min halvö. Den där rundan som är 8 km och tokigt många höjdmeter. Senare nu ikväll sprang J med Rocky. Den enda som inte har sprungit i familjen är Rambo. Han förtjänar att ta det lugnt, han är trots allt mest troligen 15-16 år.

Jag är glad att det snart är november – vilken grej va! Månaden alla avskyr. Jag älskar november och just nu av många anledningar.

Jag kommer dra igång min vinterträning ordentligt. Trodde aldrig jag skulle se framemot att trampa i sken av cykellampa och i regn, som jag gör just nu.

Jag fyller år. Älskar ju att fylla år. Jag vill ha kalas med massor av presenter. Som ett litet barn. Men tycker det är ganska härligt. Åh, vill skriva en önskelista med!

Rött vin, bastu, brasa, uppkrupen i soffan med filt – allt det där är allra bäst när det är ruggit ute.

Den där klara krispiga luften som inte kommit nu i oktober eftersom det varit så varmt, den kommer ju då mest troligen i november. Ännu bättre ju!

Vad ska du göra i november? 

 

lov-2 lov


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center