90 min i morgon… så här ser klassen ut…

PROFIL

Imorgon är banprofilen riktigt tacksamt utmanade och lagom kuperad.

Vilket ger oss en uppvärmning på 20 min innan vi kommer ligga och variera intensiteten i 5 minuters etapper. Dvs försöka trycka upp intensiteten, beroende på dagsform till 75-80% av MHR (Maxpuls) för att sedan backa ner till 60-65% i lika många minuter. Det borde kunna ge oss en fin kurva i slutändan med sammanlagt 6 pulstoppar. Lugna kontrollerade sådan. Mao en grymt skön klass att se framemot.

Sprang några ärende på stan idag… “råkade” slinka inom Zara och hittade ett par stövlar som var nedsatta från 1299 till 399… var “tvungen” (faktiskt) att köpa dem.

IMG_0259

IMG_0258

 1. Tack detsamma fina du! Vi borde börja sammanköra lite tycker jag… eldsjälar som vi e :)
  Länkar till dig ifrån min blogg…
  Funderar på att åka ner till Österlen ngn gång i nästa vecka, vill dock slå till på en stålhingst innan så jag kan köra lite på landsvägarna.
  Vad har du för dig i sommar.

 2. Jessica! Jag har åkt på en lättare hjärnskakning och kommer inte va med idag. Attans va? Slog i huvudet i betongvägg när jag skrattade och körde in bakhuvudet i väggen. Titta kan inte ens formulera orden till och med.
  Hoppas på att få cykla snart!

  Kör hårt!

 3. Men gubben… vad fan.. du e ju som jag! Shiit kommer sakna dig… skynda dig och få rätt på hjärncellerna igen.
  Massa kramar
  J

 4. Jessica,
  Du vet väl om vilken talang du är!? Både som instruktör och mental coach. Om inte, så vet du det nu ; ) Dina pass är gryma!! Bra upplägg, varierat mellan pulstoppar, återhämtning osv. Helt perfekt.
  Man har inte varit på spinning förän man cyklat för dig! TopNotch! : )
  //falk

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.