Väderprognosen för dagen såg ut att få det flesta att vilja kasta in handduken och bulla upp sig i tvsoffan framför Netflix. Men trots att det mesta tydde på att en magisk septemberdag med sprakande färger och krispig höstluft, skulle regna bort, så var vi ett stort gäng som samlades vid Hellas för att dela in oss i 2 grupper för stigkörning på blöta rötter och hällar och en gravelgrupp. She Rides Community hade tillsammans med Carlsberg bjudit in till oslagbar cykling med världens bästa AfterBike-häng.

Från det att She Rides låg i sin vagga är She Rides det jag alltid hoppats på – en Community med människor som bryr sig om varandra och alla runt omkring. Som vill ge upplevelser för strössla vardagsglitter på skogsstigar, landsvägar och allt som håller drömmar och själen vid liv. Med andra ord ett ställe med himla mycket värme och öppenhet. Låga trösklar men högt i tak. Vi är numera ordentligt organiserade och det förfinas och skruvas för att vi ska bli bättre på att hjälpa dig att hitta detsamma vi hittat i cyklingen och gemenskapen som finns i sporten. De som finns på bilden ovan är några av alla de fantastiska människor som arbetar med She Rides.

Idag hade vi kravlösa rundor med flyt över några av de skatter som gömmer sig i Nackareservatet . Det är något sobert och lite förtrollande att cykla i en skog som går från sommarskrud in i hösten. Färger som poppar och en utandning som är så lång att allt får lite utrymme att stanna upp.

En sak är säker att vi har varit löjligt bortskämda med snustorra stigar hela sommaren och helgens rundor var de första på väldigt länge där menyn var hala rötter. Och rötter finns det i Hellas. Rotmattor och klipphällar – samt namn och segment som jag än idag inte lagt energi på att lära mig. Jag hittar överallt men är himla dålig på att reda ut vilken av alla drömmiga stigar som är Tre Amigos eller Grymma stigen. Ja ni fattar, tusen stigar och tusen namn.

Det här är min sambo. Han som ALLTID ställer upp. Han ledde dagens gravelrunda. Appro på Jaime, så var dagens sammansättning 50/50 män/kvinnor. She Rides – är SHE och HE i samma ord och jag är ta mig tusan stolt att det verkligen är så – att vi är inkluderande oavsett kön.

Efter att ha spenderat 2 timmar i skogen tog vi oss till MountainBike skolan för att köra en regelrätt after bike. Ingen alkohol men guldkant på tillvaron.

Lite så här hela min sommar känts. Skönt att få stänga den säsongen och lämna den bakom sig.

Livet ändå va. Det här är allt som behövs.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *