… jag hört att det viskats lite om det här lite varstans och nu har jag sett det själv. Skäms TV4, finns det ingen som kvalitetssäkrar och framför allt säkerställer de “experter” som får ta plats hemma i vardagsrummet ute i alla hushåll. Jag brukar inte ofta kommentera eller kritisera andra. Ska man förmedla hälsa och träning ut till gemene man så ska man veta vad man pratar om. Olga är säkert en jätte härlig person och grym på en massa saker, men ska man prata kondition och visa teknik så bör man veta vad man gör och säger.

Vill poängtera att min största kritik ligger i hur det pratas om konditionsträning och resultat och framför allt att TV4 inte säkerställer och vägleder deras “experter”. Jag vill skapa en sund debatt och ingen kritik mot vederbörande som person. Jag tycker det är jätteviktigt i en värld med träningsbloggar och ofiltrerat brus att kunna stå för mina åsikter och jag värnar också fantastiskt mycket om träningsbranschen, därför tycker jag att det är viktigt att vi gör saker rätt och också vågar föra en sund diskussion. Alla behöver inte tycka eller anse samma – men det är hälsosamt att kunna diskutera saker för förbättring.

Olga%20R%C3%B6nnberg%20tr%C3%A4ningstipsar

 

En burpee på riktigt:


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center