ÄNTLIGEN!

Precis som Sara har jag lovat mig själv att unna mig saker. Hennes nyårslöfte var att köpa ett par skor varje månad. Jag har lovat mig själv att fortsätta att tycka att “jag är värd” saker.

Jag är verkligen värd Nikes sportwatch och nu vet vi äntligen att den kommer den 1:a juli.

Åsa har redan skrivit om den… Here goes again:

Nike+ Sportwatch GPS är en motivationsförhöjare av rang. Med sina unika funktioner, stilsäkra design och direktkontakt till nikeplus.com, världens största löparcommunity med 4 miljoner medlemmar, skapar klockan en löp-upplevelse utöver det vanliga.

Nike+ Sportwatch GPS är designad för högpresterande användare. Displayen är enkel men tydlig, tre knappar och en pekskärm för navigation ger dig all information du behöver – medan du springer. Under löpningen kommer Nike+ SportWatch GPS att fånga upp information om vart du är, visa tid, distans, tempo och antal brända kalorier.

Under hela träningspasset synkar GPS’en med Nike+ sensorn i skon, för att leverera så exakt data som möjligt på distans och tempo. Du kan också ställa in antal varv, bakgrundsljus, få historik från tidigare rundor, hålla koll på personliga rekord (även de du importerar från Nikeplus.com) och följa din hjärtfrekvens. Ytterligare en unik motivationshöjare är att klockan även kan påminna dig. Fem dagar efter din senaste runda, dyker en påminnelse upp om du har missat att ladda upp den.

Nike+ SportWatch GPS pluggas in till nästan alla USB-portar till MAC och PC. På så vis kopplas du direkt upp till Nike+ och all data på nikeplus.com överförs. På Nike + har löpare tillgång till en enorm katalog av rutter som är inlagda av Nike och publicerats av andra löpare på gator och stigar runt om i världen. Varje runda kommer att kartläggas grafiskt med hjälp av TomTom-teknologi och inkluderar anteckningar om rundan såsom, höjd och distans. Löpare kommer också kunna hitta den perfekta rundan genom att söka i katalogen efter plats, distans, svårighetsgrad, och även landmärken.

 

3 Comments

  1. pilla 12 april, 2011at14:51

    Jag är ocksa riktigt usel pa att unna mig grejer, men den kklockan blev jag ocksa fullkomligt kär i!

  2. Johan Rosén 12 april, 2011at15:20

    Tyvärr är den slutsåld :(

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *