Egentligen vet jag inte riktigt hur jag ska börja ett sådant här inlägg eller för den delen avsluta. Jag är framförallt tacksam att vi, du och jag har gjort det här ihop. Att vi tillsammans tränar för att bli starkare inifrån ut. Utan dig hade det inte varit möjligt.  Utan dig hade jag inte velat göra det jag gör. Tack. Och tack igen. För att ni ger mig chansen. Alla som stöttar mig från olika håll, fantastiska kollegor och sponsorer som inspirerar och driver mig framåt och Du som tränar med mig. Mitt hjärta är extra varmt idag och jag är mest ödmjukt förvånad att jag åker hem med ett guldhjärta.

Jag vill visa min tacksamhet ordentligt och ska se om vi inte kan fira ordentligt ihop, på något sätt.

 

Nedan juryns motivering.
 

Årets gruppträningsinstruktör 2013

Hon tycker det är komiskt att vi älskar prata kost och att det väcker så mycket känslor. Hennes paroll är att det i slutändan handlar om plus minus noll. Ja, balans på in och ut i form av energi.
 
Kolhydrater är hennes bästa kompisar och med dem som bas sprider hon glädje, fantastisk kunskap, inspiration och vilja.
 
Inte bara hjärtat blir starkare under hennes klasser. Även hjärnan får lära sig om hur fantastisk kroppen är. Denna starka profil har en tanke bakom varje rörelse och varje klass och hon lägger ner mycket energi för att det ska bli perfekt.
 
Träning ska vara roligt och sunt, vilket hon lyckas förmedla med extremt stor framgång.

  


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center