Årets längsta dag

Idag är det ljust länge. Sådär länge att det är årets längsta dag. Benen och kroppen är pigga som tusan några timmar efter den där turen runt Vättern. Klart de var trötta i lördagskväll – men ändå helt ok.  De där 30 milen satte mest spår i den där regionen som suttit på sadeln 9 och halv timme och i min ena fot.

På dagens schema hade jag styrkeintervaller och knäböj. Gillar den kombinationen. Och gillar den inte alls ibland. Märkligt det där hur dagsformen verkligen kan påverka ett och samma träningspass från gång till gång.

Vi har en skivstång som jämnt ligger framme ute på ett av våra däck – just eftersom jag kör mycket skivstång.  Intervallerna gjorda, knäböj gjorda på årets längsta och ljusaste dag. Vad har du gjort idag?

benböj

Total
0
Shares
Comments 10
  1. En sådan önskar jag också att jag hade hemma, för ibland är det för jobbigt att åka 4 mil till gymmet enkel väg för att få lyfta lite.

  2. Och vem vill stå i ett gym när man har den där omgivningen istället. Vilken inspiration, att känna naturen så nära inpå!!! Du blir lika stark som klipporna framför dig. Men samtidigt bevara en mjuk och ödmjuk inställning… Precis som växtligheten i bakgrunden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prev
BOOM – Vätternrundan 2016

BOOM – Vätternrundan 2016

Det är svårare att sammanfatta känslan just nu efter Vätternrundan, än att

Next
De där dagarna när livet är livet

De där dagarna när livet är livet

Livet alltså

You May Also Like