Arlanda Fast Track

Jag var ute med J på Arlanda för att kolla på Arlanda Fast Track. 12 varv på 2,4 km, det gick snabbt som tusan. Passade på att heja på värsta kändisen, mr Öijer himself.

Det här med cykel är kul alltså. Jag älskar tvåhjulingen och har ta mig tusan gett mig fasiken på att få rätsida på idiotiska seedningsregler och damma av gubbigheten, så fler tjejer vågar cykla. Landsväg e coolt.

Jag måste nog cykla allt, det mesta. Ja så får det bli. Ska vi starta en tjejklunga i storstan?

 

 

 

Total
0
Shares
Comments 5
  1. Vi startade en tjejklunga här i Jönköping. Idag är det med 62 tjejer i vår facebook, både racer och mtb. Fruktansvärt coolt med så många. Efter semestern ska jag se till att alla cyklat ihop! :)

  2. Har själv funderat på att samla ihop en klunga i Sthlm med fokus på både kul och tuff träning samt socialt umgänge. Har testat några olika klubbar & grupper i Sthlm men för många saker som inte varit helt 100 %… Finns en del kvar att jobba på i klubbarna för att få fler tjejer att börja cykla…

    Har en del idéer och kan hjälpa till dra ihop en tjejklunga, maila eller tweeta så kan vi snacka mer där om du vill.

    / Sofia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prev
Dagens Boost

Dagens Boost

Next
Snyggaste shortsen

Snyggaste shortsen

Nya kortbenta varianter i min garderob

You May Also Like