Att välja sina strider

Words by

En vecka kvar till julafton och det spöregnar. Lite snöblandat och känns som riktigt höstväder. Jag tittar på vinterstudion och längtar till knarrande iskall snö, puderstänk i ansiktet, kärleksfulla krävande svängar. Rosiga varma kinder framför brasan efter en hel dags skidåkning. Känslan när man ligger i sängen av att benen fortfarande åker skidor.

Jag hade Annika, Sara & Ann-Sofie  – 3 superfina kvinnor som äntrat mitt liv genom träningsglädje – med på rock’n roll yogan i morse. Efter yogan strosade tre av oss iväg för att äta en något sen frukost. Antingen så var jag  e x t r e m t  yogisk eller  o e x t r e m t  yogisk, när vi inne på folkhemmets konkursutförssäljning snopet blev “bestulen” av den ljusstaken jag tänkte köpa av en “terrierliknande” tant – och inte roffade åt mig den. Tyckte det kändes onödigt att ställa till en scen över en lila ljusstake.

Jag fick ju liksom hur som med mig 2 st oavsett. En lila och en gul.

 

3 Comments

  • pilla

    Jobbig tant! Hoppas hon glädjs åt sin ljusstake nu varje sekund! Din blogg har blivit så fin med nya designen!

  • jessica

    Ja hon var galet fräck. Så kul att du gillar designen. Tyckte det var dags med lite förändring. :-*

  • Annie

    You beauty! Du var som en yogagudinna i neon idag :) tack igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Välkommen hit!
JessicaClaren.com har varit en

Follow us