Att välja sina strider

En vecka kvar till julafton och det spöregnar. Lite snöblandat och känns som riktigt höstväder. Jag tittar på vinterstudion och längtar till knarrande iskall snö, puderstänk i ansiktet, kärleksfulla krävande svängar. Rosiga varma kinder framför brasan efter en hel dags skidåkning. Känslan när man ligger i sängen av att benen fortfarande åker skidor.

Jag hade Annika, Sara & Ann-Sofie  – 3 superfina kvinnor som äntrat mitt liv genom träningsglädje – med på rock’n roll yogan i morse. Efter yogan strosade tre av oss iväg för att äta en något sen frukost. Antingen så var jag  e x t r e m t  yogisk eller  o e x t r e m t  yogisk, när vi inne på folkhemmets konkursutförssäljning snopet blev “bestulen” av den ljusstaken jag tänkte köpa av en “terrierliknande” tant – och inte roffade åt mig den. Tyckte det kändes onödigt att ställa till en scen över en lila ljusstake.

Jag fick ju liksom hur som med mig 2 st oavsett. En lila och en gul.

 

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.