Bokning är öppen för Tjeckien - du hittar den genom att klicka här!

Att vara förståndig

Senast uppdaterad:

Ibland är jag förståndig. Hela ordet förståndig känns extremt vuxet och pretentiöst. Förnuftig känns likadant. Men jag hade likväl kunnat struntat i att jag varit dyngförkyld i 3 dagar och sprungit halvsnorig ner till Humlan med Nike+ Run Club, jag hade absolut gjort det för 2 år sedan, men jag valde att cykla ned med dem istället. Att inte tänja på gränserna, utan istället verkligen känna efter och bestämma att det inte hade varit smart att springa.

En del i att vara en bra förebild är att leva som man lär, vilket faktiskt inte alltid är så himla lätt.

Så jag lånade Amandas cykel, rullade ned och körde med de drygt 80 löparna. Världens bästa grupp, den och måndags samt tisdagsgruppen är fantastiska.

Det kliar i benen, lungorna och hjärtat. Men jag är smart och klok. I alla fall just idag.

 

0

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.