Att vara förståndig

Ibland är jag förståndig. Hela ordet förståndig känns extremt vuxet och pretentiöst. Förnuftig känns likadant. Men jag hade likväl kunnat struntat i att jag varit dyngförkyld i 3 dagar och sprungit halvsnorig ner till Humlan med Nike+ Run Club, jag hade absolut gjort det för 2 år sedan, men jag valde att cykla ned med dem istället. Att inte tänja på gränserna, utan istället verkligen känna efter och bestämma att det inte hade varit smart att springa.

En del i att vara en bra förebild är att leva som man lär, vilket faktiskt inte alltid är så himla lätt.

Så jag lånade Amandas cykel, rullade ned och körde med de drygt 80 löparna. Världens bästa grupp, den och måndags samt tisdagsgruppen är fantastiska.

Det kliar i benen, lungorna och hjärtat. Men jag är smart och klok. I alla fall just idag.

 

3 Comments

  1. Helena 29 augusti, 2013at04:48

    Du är så klok Jessica. Uppfriskande att läsa i en ibland smått vriden träningsvärld… <3

  2. Nipe 29 augusti, 2013at21:33

    Du lånade en cykel? Haha, lätt fnissig blev jag när jag läste det, med tanke inlägget för ett tag sen om hur många cyklar ni har i lägenheten…

  3. Användarens profilbild jessica 31 augusti, 2013at06:59

    Hhahahah ja :)

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *