Äventyret runt hörnet

Om två veckor – gör jag och J en liten smått tokig sak ihop. Vi packar bilen, full med saker. Eller flyger, vi har inte riktigt bestämt oss än. I packningen finns däck – massor i fall vi ska få punka, cyklar, 4 stycken team kit var. Energi i massor som Enervit Liquid, sportdryck och lite annat. En av oss är taggad till tänderna, en annan av oss är också taggad men undrar lite vad tusan vi gett oss in på.

Framför oss har vi ett 6 dagars etapplopp i alperna (första dagen är prolog). Det innebär ordentligt upp varje dag och ordentligt ned. Jag och Jaime ska alltså köra Swiss Epic tillsammans, som team, med allt vad det innebär. Vi kommer garanterat kasta kärleksförklaringar och det motsatta till varandra. Några gånger då och då, minst sagt. Ni kommer få följa med innan, under och efter – såklart.

Sammanfattningen av arrangörerna låter så här:

The great mountain bike adventure: Six days of pure mountain bike action on the best single trails, surrounded by spectacular Alpine scenery. Two-person teams of professional cyclists and ambitious amateurs will complete the five-stage race from Zermatt to Verbier via Leukerbad. Surrounded by numerous Alpine giants and imposing glaciers, riders are sure to experience a natural high as they take on the seemingly endless flow trails PERSKINDOL SWISS EPIC – an unforgettable Alpine adventure! Next event: 12 – 17 September 2016

Jag tror att det kommer vara en upplevelse för livet och vet att vi kommer ha roligt, bli tokigt trötta och uppleva en massa saker tillsammans på resan genom varje etapp till mål. Jag kommer missa SM med andra ord. Och så får det vara detta året. Jag satsar på att ha snabbare och starkare ben nästa år oavsett och hoppas att jag står på startlinjen då i mitt livs form.

 

 

swiss_epic

 

Total
0
Shares
Comments 13
 1. Men shit vad coolt ?? Grymma ni är ??
  Jag och min grabb ska köra en cykelresa i Pyrenéerna nästa sommar och det kommer bli galet kul, stört jobbigt och spännande ??

 2. Häftigt!
  Direkt stack mina tankar iväg på vad jag & min partner skulle kunna hitta på för roligt… :-)

 3. Det är en så galen och häftig grej! Tänk att ni snart är där✨? Ååå vad spännande det blir att följa er!

 4. Det där loppet har jag drömt om i åratal men aldrig kommit till skott. STORT lycka till, håller tummen för att ni får en grymt härliga etapper!!!

 5. Vad häftigt, lycka till!
  För längesedan lyssnade jag på dig och Sara när ni pratade om hur en bra spinninginstrukör bör vara, och du berättade om hur du brukar lägga upp dina klasser och vad du tyckte om deltagare som går för tidigt. Vet du vilket avsnitt jag menar? Jag skulle så gärna vilja lyssna en gäng till men jag hittar det inte:/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prev
Dagens boost

Dagens boost

Dagens boost är äntligen tillbaka!

Next
På vägen

På vägen

Igår packade jag bilen med en målportal och körde upp mot Umeå

You May Also Like