Min hals är inte något vidare glad eller samarbetsvillig…

Så var och bunkrade upp med frukt till min grymma juicepress och massa piller från Apoteket. Lägger mig raklång i soffan och tittar på serier, dricker mitt favorit te från Yogi Tea – Sweet Chilli och tar till mig de underbara budskapen på tepåsarna, medans Zorro ligger och jäser (han tror ju att han är en människa).

IMG_1364

IMG_1365

IMG_0559

Kommer endast köra min Body Balance klass idag. Vilar kroppen och hoppas vara på benen ordentligt i morgon i stället.

Sötaste Olof kommer hjälpa mig med min Body Pump.


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center