Jag älskar dofter som är komplexa, stora och bombastiska även när de är diskreta. Jag avskyr pudriga tantdofter, ni vet sådana som hänger kvar för länge och sprider en högst obekväm känsla i trånga utrymmen. Jag minns flera sådana när man hamnar alldeles för många på t-banan eller i en hiss.

Mina absoluta favoriter kommer från Byredo och de dofterna jag har jämt hemma är Pulp, Oud Immortel, Encens Chembur och Noir Rose.

Jag har länge gått och doftat på är en doft från Fueguia och nu har jag den hemma. Den får mig att drömma mig iväg.

 

fueguia  fueguia-4 fueguia-5


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center