Bokning är öppen för Tjeckien - du hittar den genom att klicka här!

Bästa doften 2016 – Fueguia

Senast uppdaterad:

Jag älskar dofter som är komplexa, stora och bombastiska även när de är diskreta. Jag avskyr pudriga tantdofter, ni vet sådana som hänger kvar för länge och sprider en högst obekväm känsla i trånga utrymmen. Jag minns flera sådana när man hamnar alldeles för många på t-banan eller i en hiss.

Mina absoluta favoriter kommer från Byredo och de dofterna jag har jämt hemma är Pulp, Oud Immortel, Encens Chembur och Noir Rose.

Jag har länge gått och doftat på är en doft från Fueguia och nu har jag den hemma. Den får mig att drömma mig iväg.

 

fueguia  fueguia-4 fueguia-5

0
Föregående
Tjejvasan med SPP

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.