Bokning är öppen för Tjeckien - du hittar den genom att klicka här!

Bästa löparskorna från Nike

Senast uppdaterad:

Jag har skrivit om dem förut och gör det igen. Jag får många frågor om löparskor och eftersom jag är sponsrad av Nike så är samtliga av mina favoriter därifrån. Jag har ett neutralt löparsteg snudd mot översupination (vilket är extremt ovanligt). Den bästa skon för mängd och som har suverän känsla och inte är svampig i sulan är Nike+ Zoom Elit (skon överst till höger). Jag älskar dem. Sulan ger grymt bra svar på varje löpsteg och känslan är nära marken men ändå magiskt bomullslik.

Två skor som ligger som racing sko och som jag springer på löparband med (om jag nu måste det) eller snabbare pass, är en ganska jämn match mellan Zoom Streak (längst ned till vänster) och LunarSpider (längst till höger). Båda fasta, tunna och snabb respons i sulan. LunarSpidern är nog den som tar hem matchen.

Favoriter är just nu också tightsen nedan. Magiska och ganska stora i storleken, så gå ner en storlek.Du hittar dem på Intersport och Stadium.

0
Föregående
Gröna vingar

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.