Bästa löparskorna från Nike

Jag har skrivit om dem förut och gör det igen. Jag får många frågor om löparskor och eftersom jag är sponsrad av Nike så är samtliga av mina favoriter därifrån. Jag har ett neutralt löparsteg snudd mot översupination (vilket är extremt ovanligt). Den bästa skon för mängd och som har suverän känsla och inte är svampig i sulan är Nike+ Zoom Elit (skon överst till höger). Jag älskar dem. Sulan ger grymt bra svar på varje löpsteg och känslan är nära marken men ändå magiskt bomullslik.

Två skor som ligger som racing sko och som jag springer på löparband med (om jag nu måste det) eller snabbare pass, är en ganska jämn match mellan Zoom Streak (längst ned till vänster) och LunarSpider (längst till höger). Båda fasta, tunna och snabb respons i sulan. LunarSpidern är nog den som tar hem matchen.

Favoriter är just nu också tightsen nedan. Magiska och ganska stora i storleken, så gå ner en storlek.Du hittar dem på Intersport och Stadium.

Total
0
Shares
Comments 4
  1. jag dör vilka snygga byxor ….. vart kan man köpa dom? har gogglat & letat hela kvällen :=)

    kram julia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prev
Recept på rostade mandlar med honung och sesamfrö

Recept på rostade mandlar med honung och sesamfrö

Run leader Emma hade med sig honungsrostade mandlar rullade i sesamfrö från USA

Next
Gröna vingar

Gröna vingar

Ser ni de gröna vingarna?

You May Also Like