Bästa träningsminne 2010 #2

Ju mer jag funderar och tänker tillbaka så är det sjukt många galet härliga minnen jag har för 2010. Jag var nyss ute sent på kvällen, tack vare lite pepp från min starka och vackra vän Linda uppe i Umeå, på en löprunda. Helt ensam genom snötäckta gator i Stockholm.

Jag tror att detta inlägget får tillägnas alla relationer som träningen gett mig under 2010. Många nya bekantskaper har kommit in i mitt liv för att stanna och berikar min tillvaro på olika sätt. Jag har lärt känna så många underbara människor och blivit inspirerad av minst lika många tack vare min stora passion och kärlek till att låta kroppen röra på sig. Många är nya bekantskaper och många relationer som fanns innan 2010 har fördjupats till verklig vänskap.

Massa kärlek och uppskattning till er alla! <3

1 Comment

  1. Fru Vängbo 31 december, 2010at10:52

    Underbara du! Va härligt att du tog dig ut. En massa kärlek tillbaka<3

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *