behöver några timmar på dygnet till

Ok.. nu hinner jag knappt inte med mig själv. Tok mycket att göra och ibland fascineras jag av förmågan människan har att hålla många bollar i luften, sjukt många sådana.Jag skulle vilja ha några timmar på dygnet till och jag skulle vilja ha ngn som duschade mig eller typ tryckte på en knapp och gjorde mig nyduschad varenda kväll jag hamnar i soffan och sitter och grämer mig för att ta mig in i duschen (verkar som om detta är veckans tema… att fastna i soffan utan att ha duschat).

Kvällens 75:a på serpentinväg var grym. Samtliga var dedikerade varenda sekund, varje andetag och varje hjärtslag. 21 svängar på en slingrande väg. Jag beundrar er. Tack för en fantastisk klass.

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.