behöver några timmar på dygnet till

Ok.. nu hinner jag knappt inte med mig själv. Tok mycket att göra och ibland fascineras jag av förmågan människan har att hålla många bollar i luften, sjukt många sådana.Jag skulle vilja ha några timmar på dygnet till och jag skulle vilja ha ngn som duschade mig eller typ tryckte på en knapp och gjorde mig nyduschad varenda kväll jag hamnar i soffan och sitter och grämer mig för att ta mig in i duschen (verkar som om detta är veckans tema… att fastna i soffan utan att ha duschat).

Kvällens 75:a på serpentinväg var grym. Samtliga var dedikerade varenda sekund, varje andetag och varje hjärtslag. 21 svängar på en slingrande väg. Jag beundrar er. Tack för en fantastisk klass.

Total
0
Shares
Comments 1
  1. Tror nog vi alla som är egenföretagare fullt ut känner så, fake it untill u make it som Jo säger. Du gör ju iaf alla bollarna sjukt bra – va nöjd å stolt över det! :)
    kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prev
Godförmiddag

Godförmiddag

Mina vader börja inta sin normala form efter helgens bravader i löparskorna

Next
Regnig torsdag

Regnig torsdag

Sitter med tusen tankar snurrandes i huvudet

You May Also Like