Bokning är öppen för Tjeckien - du hittar den genom att klicka här!

Ben & Jerry – skiter i att jag är känslig för laktos

IMG_1152

IMG_1153

IMG_1154

IMG_1146

Min pappa har en ny passion… ifrån att ha varit en fanatisk elitidrottare har han förvandlats till att bli en lika fanatisk släktforskare.Det dyker upp saftiga historier om min släkt… När pappa var på ngt arkiv och rotade bland dammiga böcker, tog jag och mamma en sväng om gamla stan för att lämna bilder på hennes målningar för en ev. kommande utställning på galleri Hippo.  Jag rör mig i princip aldrig bland kullerstenarna i gamla stan, borde kanske göra det för att öva mitt tålamod för strosande turister. Hittade en Ben & Jerry glassbar, hade ingen aning om att en sådan existerade, förutom det lilla “skjulet” vid Sergelstorg.

IMG_1149

IMG_1150

IMG_1151

Jag tänker trotsa min upprörda mage och minsann någon gång gå ditt och gotta mig… så det så.

Att gå i affärer är ta mig tusan sjukt jobbigt… däckade i soffan efter att ha gått “non-stop” från 12.30-1800.

0
Föregående
habegär…

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.