Bokning är öppen för Tjeckien - du hittar den genom att klicka här!

Besviken

Senast uppdaterad:

Handen på hjärtat – just nu är jag besviken, frustrerad och uppgiven. Men imorrn är en annan dag och då ska jag berätta om Ränneslätt. Starten, stigarna, vurpan, nacksmärtan och grymma tjejer (och killar).

sunset mtb ride-38

0
  1. Utifrån mitt perspektiv.. Så galet starkt att ligga i absoluta toppklungan och då även EFTER vurpan MED defekt styre och framdämpare. Topp 5 höll du dig i, Jessica och på helt okänd bana. Du krigade vidare i 2 mil tills kroppen satte stopp. Klart det känns surt att inte kunna slutföra men det är nog många gånger en gåva att kroppen är smartare än vi i vissa situationer. Jag är så otroligt lättad över att det (med din tidigare nackskada) gick väl???
    Hoppas det blir ändring i form av generösare tidsmarginaler mellan dam/ herrklass nu. Det jobb jag vet att du lägger ner för att skapa förbättringar för damsidan är otroligt värdefullt! Du är grym på alla tänkbara sätt! ?✨❤️

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.