Betalar du tv-avgift?

Total
0
Shares
Comments 5
  1. “Säg det i toner och inte i ord”………………
    Här har SvR&Tv lyckats! Man blir ju glad också!!!!!!!!!!!

  2. jag hade denna låten på hjärnan hela dagen igår efter att jag tittade på dessa klipp igår förmiddag haha. Folk tittade lite konstigt på mig när jag gick omkring och klappade takten på benet och sjöng “tack för att du har betalat din tv-avgift….”….haha

  3. Hade jag blivit uppvaktad på detta vis så hade folk fått på käften. Maken till flagrant myndighetsövergrepp som detta är saknar motstycke – en myndighet som spionerar på en privatpersons vis, det är inget att skratta åt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prev
Älska utmaningen…

Älska utmaningen…

Next
“Wake Up Your Inner Warrior”-juice

“Wake Up Your Inner Warrior”-juice

Startade dagen med en liten frökuse med advokado och färska hallon samt en grym

You May Also Like