Betalar du tv-avgift?

  1. “Säg det i toner och inte i ord”………………
    Här har SvR&Tv lyckats! Man blir ju glad också!!!!!!!!!!!

  2. jag hade denna låten på hjärnan hela dagen igår efter att jag tittade på dessa klipp igår förmiddag haha. Folk tittade lite konstigt på mig när jag gick omkring och klappade takten på benet och sjöng “tack för att du har betalat din tv-avgift….”….haha

  3. Hade jag blivit uppvaktad på detta vis så hade folk fått på käften. Maken till flagrant myndighetsövergrepp som detta är saknar motstycke – en myndighet som spionerar på en privatpersons vis, det är inget att skratta åt.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.