Betalar du tv-avgift?

Words by

5 Comments

 • Mikkan

  Ojoj, de som inte betalar sin avgift efter detta borde ju tänka till… :)

 • Ann-Margete (mamma)

  “Säg det i toner och inte i ord”………………
  Här har SvR&Tv lyckats! Man blir ju glad också!!!!!!!!!!!

 • Linda

  jag hade denna låten på hjärnan hela dagen igår efter att jag tittade på dessa klipp igår förmiddag haha. Folk tittade lite konstigt på mig när jag gick omkring och klappade takten på benet och sjöng “tack för att du har betalat din tv-avgift….”….haha

 • jessica

  hahahah vad roligt :)

 • erik

  Hade jag blivit uppvaktad på detta vis så hade folk fått på käften. Maken till flagrant myndighetsövergrepp som detta är saknar motstycke – en myndighet som spionerar på en privatpersons vis, det är inget att skratta åt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Välkommen hit!
JessicaClaren.com har varit en

Follow us