I helgen som var, var det dags för 3 dagar på Idre Fjäll tillsammans med She Rides – precis när två säsonger möts och bäddar in naturen med höstiga färger och vinterns första krispighet.

Det är svårt att beskriva världens bästa helg. Att sätta ord på drygt 70 personers fantastiska personligheter och gemenskapen som finns i She Rides är i stort sätt omöjligt. Just nu sitter jag här med känslan av efterdyningarna med enorm tacksamhet och värmen över att vi gör det här tillsammans, du och jag. Jag hade en vision och dröm om att She Rides skulle göra något större för alla – oavsett ålder, ambitionsnivå, könstillhörighet och samtidigt innerligt skapa bättre förutsättningar att uppleva cykelsporten. Den här helgen är värt allt jobb och allt slit. Tårar och skratt, trösklar och motlut. I helgen kom belöningen när vi alla på olika sätt, bidrog till något större och så himla fint❤️ . Tack. Stort tack för allt det.

När vi spikade den här helgen i mars, eller när det nu var, så hade vi sett framför oss ett Idre i sin vackraste skrud tillsammans med skratt djupt ned från magen och gnistrande ögon efter lyckade bunny jumps över en och annan sten. När väderprognosen visade snö och det också dumpades snö på fjället några dagar innan vår ankomst, var jag lätt orolig att vi skulle få lite större utmaningar att skapa det där lyckoruset.

När vi började köra upp mot Idre var jag fortfarande optimistisk trots att jag fått bilder skickade till mig med ordentligt snötäcke. Men väl uppe så hade det töat undan ordentligt och när vi vaknade till fredagsmorgon var det disigt. Lagom till lunch, strax innan helgens aktiviter skulle dra igång med en första samling, bröt solen igenom och helt plötsligt badade hela fjället i sol.

Fjälltorget precis utanför Ica och Värdshuset fylldes strax innan 13:00 med människor som kommit hela vägen från norr till söder för att spendera en helg – tillsammans med oss.

Det här är matilda. Matilda är she rides ambassadör och guide/cykelansvarig på idrefjäll och She rides personifierad. helt sanslöst fantastisk.

Första dagen bar iväg på en tur runt fjället – maffig samling på 70 cyklister som cyklade på Idrefjälls lekfulla trails. Vi stannade vid Skills Area och nötte teknik. Back to basics. Grunder och utmaningar. Maffigt att se så många snurra runt bland drops, graderade svängar, pump tracks och stenkistor.

Lördagen avslutades med middag och infotal – dag två ringde klockan 05:45. Avslöjar varför i nästa inlägg.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *