Ikväll hade ventilationen på fabolous Nybrogatan fullständigt lagt av. Mina underbara och fantastiska deltagare körde huvudet i dimman och sket i värmen, vilket gjorde att de levererade så enormt bra! TACK!

Dock kan jag säga att det plaskade från mig redan efter 5 minuter. Nåja, den ska vara som vanligt igen i alla fall tills på söndag.

I morgon är det Healthy Business Awards i samnband med Fitnessfestivalen… jag och Orren åker dit vilket innebär att finaste Gina kommer att köra min Body Balance på World Class Vasastan i morgon lördag. Jag är fortfarande djupt rörd och smått generad över att vara nominerad och tackar så himla mycket för att ni nominerat mig.

Nu ska jag avnjuta min favorittidning Kadens, Idol, ett dyrt rött vin samt ett snabbt ihop kok med halvfabrikat i form av “bollar” från Hälsans kök samt min hemmagjorda sallad på bulgurlinser.

IMG_1613

IMG_1614

IMG_1615

IMG_1616


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center