Kommer ni håg i höstas. Jag åkte ned med VOID tillsammans med min Team Mate Sara Öberg från Team She Rides för att plåta bilder till SS19. Jag tajmade värsta influensan samtidigt med hög feber och halsont. Men bilderna, miljön och sällskapet – så magiskt att ingen influensa i världen kunde stoppa oss. Här är delar av första batchen – kläderna finns online hos VOID.

Alltså vi måste prata om naturen, vägarna och ljuset

När vi landade så regnade det. Eller det var väl iofs natt då men det regnade någon gång där minns jag. Men jag minns också fantastisk solnedgång, soluppgång och makalösa berg och episka landsvägar.

4 Comments

  1. Sara i Åre 11 mars, 2019at20:18

    så jävla snyggt så jag orkar inte

  2. Cilla 11 mars, 2019at21:04

    Wow, så himla tjusigt!

  3. Katta - Bucketlife 15 mars, 2019at10:46

    Herrej*vlaguuuud vad vackert! Vilken plats! Vilket ljus! Vilka ascoola cyklister!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *