Bokning är öppen för Tjeckien - du hittar den genom att klicka här!

Bilderna från Sierra Nevada

Senast uppdaterad:

Kommer ni håg i höstas. Jag åkte ned med VOID tillsammans med min Team Mate Sara Öberg från Team She Rides för att plåta bilder till SS19. Jag tajmade värsta influensan samtidigt med hög feber och halsont. Men bilderna, miljön och sällskapet – så magiskt att ingen influensa i världen kunde stoppa oss. Här är delar av första batchen – kläderna finns online hos VOID.

Alltså vi måste prata om naturen, vägarna och ljuset

När vi landade så regnade det. Eller det var väl iofs natt då men det regnade någon gång där minns jag. Men jag minns också fantastisk solnedgång, soluppgång och makalösa berg och episka landsvägar.

0
Föregående
Mallorca del 1

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.