Bli en bättre cyklist och uthållighetsidrottare

Nu har jag och Mattias tagit fram världens bästa inspirationshelg i höst i samarbete med Technogym och Group Cycle. Du kan välja själv att delta enbart på fredagkväll, enbart lördag – eller allra bästa kombinationen – båda dagarna.
Fredagen ger en grundläggande förståelse för hur kroppen fungerar och vad som händer när man tränar utifrån olika träningsmetoder. Lördagen är en fördjupning.

FREDAGEN DEN 17/11 KLOCKAN 18:00-20:30
Vilka krav ställer uthållighetsidrotter på oss? Vilka kapaciteter har kroppen för att möta dessa krav? Kroppens energisystem och dess konsekvenser för träning/tävling. Träningsstyrning – hur vet jag att jag tränar med rätt intensitet? Puls-Borg-laktat-effekt/Watt. Träningsmetoder inkl styrketräning. Grundläggande träningsupplägg och periodisering.

LÖRDAGEN DEN 18/11 KLOCKAN 10:00-13:00
Träningsupplägg/periodisering/formtoppning – hur bygger man en uthållig och stark kropp med rätt form vid rätt tid? Konkreta exempel på träningsupplägg utifrån olika förutsättningar, motionär, elitmotionär, elit. Kost och träning, viktens betydelse för prestation, kan man stimulera träning med olika kosthållning? Hur använder man en effekmätare? Grund och fördjupning i användandet av effektmätare genom analys av filer från träningar och tävlingar – tempo, linje, triathlon.

LÖRDAGEN DEN 18/11 KLOCKAN 14:30-15:45
På Technogyms Group Cycle med effektmätare. Klassen är en inspirationsklass och klassupplägget bygger på innehållet från fredagen och lördagen.

OM MATTIAS RECK
Tränare i proffslaget Trek-Segafredo, lärare på Skara Cykelgymnasium och huvudtränare i nystartade coaching företaget Guided Heroes.

ANMÄLAN
Pris: Enbart fredag 395:-. Enbart lördag 495:-. Båda dagarna 795:-.

Var: Clarion Hotel Amaranten, Kungsholmsgatan 31, Stockholm. Klass: SATS Odenplan.

Anmälan: Swisha till 1234542130 – märk med dag/dagar & email. Har du ej swish kontakta mig på adressen nedan så löser vi det.

För frågor och deltagande på klassen, maila hej@jessicaclaren.com. Klassen har färre platser än konferenssalen vilket innebär att det är först till kvarn. 

 

Total
0
Shares
Comments 1
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prev
Smile back

Smile back

Strumpor alltså – it has hit me hard

Next
Vad blir det för effekt då?

Vad blir det för effekt då?

Han är en av de bästa och mest erkända tränarna och jobbar med cyklister på

You May Also Like