Blöta löparskor och magi

Words by

Onsdag. Snöblandat regn. Strax över noll. 35 grymma löpare. Jag beundrar er. Jag avgudar er – som varje onsdag skapar så extremt löparglädje.

Ikväll körde vi en variant av “norska intervaller” i trappa. Jag längtar efter att själv få trycka till och kunna köra intervaller. Det ligger inte bakom krönet men hamstrings blir gladare. Under gårdagens löpning funderade jag ett par kilometer över vad det var som kändes annorlunda – det slog mig då att jag smärtan kändes annorlunda. Mindre liksom och bättre. Jag hoppas att den snart, snart är borta.

Bästa tipset för att torka blöta löparskor är att använda en “pjäxtork”. Har man inte en sådan – knyckla ihop tidningspapper och stoppa i. Byt efter någon timme.

 

2 Comments

  • Helena

    Underbart! Jag amatörforskar för tillfället lite i ämnet “höjs endorfinnivåerna vid dåligt väder?” Jag tror att så är fallet. :)

  • Monica

    Önskar det fanns sånna roliga grejer i en liten stad som Skövde!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Välkommen hit!
JessicaClaren.com har varit en

Follow us