Det är exakt  78 dagar kvar till Nike Blast. Det är 1 dag kvar till Hälsomässan. 29 dagar kvar tills jag kommer skutta i mitt underställ. Klä min kropp med lager efter lager och sedan med ett galet bra sällskap teståka säsongens nyheter uppe i Åre.

Tiden verkligen rusar i väg och ovanstående tre saker är bara en bråkdel av vad som står på agendan. Livet är otrolig galet härligt och jag vill ha tid att hinna med så mycket mer. Åsa var med på min Body Pump idag och vi pratade om just tid. Det är galet och jag känner mig som en tant, men nog fasiken går det snabbare än vad det gjorde för 10 år sedan?

Jag försöker just nu påminna mig själv extra mycket om ord som får mig att stanna upp och andas och njuta av livet. Mantran som jag upprepar varje dag.

Dessa nedan från Sébastien Foucan.


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center