Coffe Run

MiniAlthini har startat Coffe Run. Idag sprang var tanken att vi skulle ta min runda runt Kungsholmen – givetvis med Fru Althini i spetsen. Regnet vräkte ned, förkyld Sofia med bebis fick vakta lägenheten medan Althini fastnade i inspelningsstudion. I avsaknad av dem tog vi oss ut i regnet.

Jag är MYCKET imponerad av dessa underbara kvinnor. På så många sätt. Underbara personligheter som bor i fantastiskt starka kroppar. Anna-Lena hatar att springa (fortfarande) och Annika kan inte springa i grupp (trodde hon). Sara & Åsa är naturbegåvningar. Alla 4 är löpare vare sig de vill inte.

För att avdramatisera rundan hade jag lagt in ett önskat stopp under bron i rålis. Samtliga fick i uppgift att komma på en övning var som skulle utföras under bron.

Ella anslöt till oss senare och det hela kändes som en mysig och ett fantastiskt avslut på en onsdag.

Alla bilder från Sara.

6 Comments

 1. Annie 26 april, 2012at07:29

  Åh vad fina ni är och fina bilder!!! Hur kul som helst- hos mig en onsdag i maj!!!

 2. Användarens profilbild jessica 26 april, 2012at07:34

  Jaaa! Hurra!

 3. CykelCarina 26 april, 2012at08:11

  Åh, vad roligt ni verkar ha! Underbart att träna ihop så där.
  <3

 4. Ida 26 april, 2012at09:18

  Ser härligt ut! Träning med vänner är oslagbart. Energi för både kropp och själ!!!

 5. Vilma 26 april, 2012at21:36

  Åh, vad härligt! Vilka fina bilder :) Önskar att jag hade fler kompisar som var lika intresserade av att träna som jag :)

 6. minialthini 27 april, 2012at21:08

  Å nästa gång ska jag förstås vara med, jag är dock lika nöjd med att jag fick bidra till en härlig kväll:)

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *