Core Flow & Tom Tom

Jag fullkomligt bedårar det magiska i människors olikheter och likheter. Jag är så lycklig som har så många sprudlande varelser i min omgivning. Idag mötte jag upp två av dem. Jag hade som plan att glida in i lugn och ro på OmYoga och överraska tjejerna med att vara där innan de dök upp. Det sket sig fullkomligt eftersom jag hade fått för mig att vi skulle ses 1730 i stället för 1700.

Strax innan 1700 kikade jag, av ngn anledning, på schemat och insåg att något var fel eller att jag var förvirrad. Jag ringde Sara och blev ännu mer förvirrad vilket ledde till att jag kastade mig själv in i en taxi till OmYoga. Jag kom i tid till klassen, nästan inte alls med andan i halsen.  Jag saknade dynamik och flöde men är ganska övertygad om att kroppen är lycklig över att ha få sträcka på sig.

Sara lämnade över min efterlängtade beställning från USA (som jag dagen till ära hade glömt av). Jag var överväldigad lycklig över den lilla vackra svarta och gröna asken. Nikes SportWatch är äntligen min, hurra!

2 Comments

  1. Användarens profilbild jessica 6 maj, 2011at11:51

    I will! :)

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *