Bokning är öppen för Tjeckien - du hittar den genom att klicka här!

CrossFit vs. provhytter

Senast uppdaterad:

Igår spenderade jag eftermiddagen med Fabulösa Monika. Timmarna fullständigt sprang iväg. Jag gillar Monika. Hon e en sådan cool Puma.. Jag älskar relationer som känns opretentiösa och självklara, så tack Monika för en underbar eftermiddag.  Monika har dessutom i princip lyckats övertala mig att ta mig hit

Idag har jag sprungit rundor med en annan underbar människa och jagat klänning i ett bröllopshysterin som råder i Stockholm. 6,5 h nonstop klänningsprovande, vill inflikna att jag för det mesta går in i en affär och på 2 sec tar en klänning, köper den och provar hemma. Jag är fullständigt slut. Mer utmattad än vad jag skulle vara efter ett CrossFit-pass. Att spendera en eftermiddag i provhytter och syrefattiga butiker är sjukt mycket jobbigare än vad man tror.

Mamma har skickat upp en leverans med eventuella klänningar som förhoppningsvis kommer på måndag, tillsvidare är nedanstående klänning inhandlad – Lollo till din ära, från Karen Miller.

0
Föregående
4ever

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.