Träningssverige och Cykelsvergie utvecklas. I cykelsalar runt om i vårt avlånga land satsar man på att erbjuda lite mer. Man vill ge sina medlemmar som kanske har mål och som vill utvecklas på sadeln, möjlighet till att få hjälp på traven med genomtänkt och smart periodisering fram till utomhussäsongen.

Jag har hjälpt tre anläggningar med att sätta sina egna koncept och skräddarsy klasser och periodisering. Alla anläggningarna har sitt eget unika upplägg – gemensamt är dock att det finns en röd linje i alla de olika uppläggen och såklart ett tydligt syfte och tanke genom vecka efter vecka. Tre olika rock’n roll koncept.

I Kalmar finns en sanslöst häftig anläggning – Malkars. Tillsammans med Malkars har jag under hösten skapat ett högkvalitativt koncept med en klar tanke om att landa i en hög leverans till medlemmarna. THE RIDE innehåller klasser som ger en fantastisk uppbyggnadsträning i vinter, formtoppning framåt säsong och extra utveckling med inspirationsföreläsningar och regelbundna möjligheter att testa utvecklingen. THE RIDE tar cyklisterna hela vägen fram till vilka mål du än har med dina timmar på sadeln och Malkars otroligt duktiga instruktörer coachar dig hela vägen fram. THE RIDE är något alldeles extra och speciellt.

I Stockholm är jag head coach på Studio l’Echelon och ser till att Stockholms enda cykelstudio har en jämn och högkvalitativ leverans på passen som leveras i studions cykellab. Vi periodiserar mot givna mål som Vättern, Cykelvasan och guidar medlemmarna genom vintern med periodisering. På så sätt stimulerar vi kroppen att adaptera till träningen och ger den också möjlighet till återhämtning.

I Avesta har jag tillsammans med Hälsoverket skapat ett koncept med periodisering med microcykler. Du hittar klasserna på schemat och är du med från start får du följa en röd tråd med tydliga block fram till utomhussäsongen börjar. Ett magiskt upplägg som går under namnet INDOOR CYCLING på en jättefin anläggning. Intruktörerna på Hälsoverket är otroligt engagerade och intresserade-

1 Comment

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *